Balatoni edzőtábor 2017

Július 10 - 16

A Sporting Budo Karate Klub idén is képviselte magát a Balatonszárszón megrendezett edzőtáborban, ahol sor került csapatunk tizenkilenc tagjának a közelgő országos és nemzetközi versenyekre való felkészítésére.

Ez a nemzetközi edzőtábor Magyarországon egy nagyon fontos eseménynek számít a csapatunk életében. Sportolóink magas szintű, minőségi oktatásban részesülnek, hiszen az edzéseket a magyarországi válogatott volt vezetőedzője, Shihan Zallel László tartja.

Mondhatni már, hogy hagyománynak számít ez az edzőtábor, hiszen 2003-tól napjainkig minden évben jelen voltunk, és minden évben pozitív tapasztalattal, új barátságokkal és kellemes élményekkel tértünk haza Kézdivásárhelyre.

A profi felkészítés mellett, sportolóink új ismeretekre tesznek szert, tapasztalatott cserélnek más csapatok tagjaival ez által bővítik tudásukat, és szélesítik látókörüket a versenykaraté terén. Nagy mértékben hozzájárul ez az egy hetes felkészítő ahhoz, hogy a hazai és nemzetközi versenyeken csapatunk évről évre jobban teljesít, évről évre sikeresebben, egyre több bezsebelt éremmel zárjuk a versenyidőszakot.

Ennek köszönhetően büszkén, és jó hírnévvel képviselhetjük városunkat, megyénket.

Eredmények

Év Esemény Érmek
2016 Shito-ryu Europa Bajnokság, Szlovákia 3 bronz
2016 Országos Bajnokság 5 arany, 6 ezüst, 9 bronz
2017 Shito-ryu Europa Bajnokság, Szlovákia 5 bronz
2017 Összesen 14 érem az országos bajnokságról (stilúson belüli, stilusok közti)

Edzőtábori órarend

7:00   - Edzés

8:00   - Reggeli

10:00 - Edzés

13:00 - Ebéd

14:00 - Edzés

16:30 - Szabadidős tevékenység, balatonpart, játékok

18:45 - Vacsora

© Sporting Budo Karate Klub 2017